Tekststørrelse
Skyet
Hengekoøye

God sommer!

Vi nærmer oss slutten på et aktivt og innholdsrikt skoleår med mye læring. Det har vært nok en flytting, men nå føler vi oss veldig hjemme her på Eid.

Elevene har vært med på juleverksted, turer på trinnet, Fysak-uke, Abeldag, aktivitetsdag og talentiade. Talentiade-vinnerne fra Grøtvedt gikk videre til Stjernesmellen, og vinneren av Stjernesmellen i kategorien dans, ble en guttegruppe fra 4. trinn.

Utdeling av skolens fredspris har blitt en tradisjon. Årets vinner ble en gutt på 1. trinn, og det var mange fra alle trinn som hadde gitt sin stemme til vinneren. Han beskrives som hyggelig, snill, kul og smart. I tillegg til å følge alle regler, alltid si hei - og møte alle med et smil. En verdig vinner av årets Fredspris.

Snusenprisen, for god ordeni gangene, er delt ut to ganger i løpet av skoleåret. Smilefjes ved god orden gir klassen delpremier underveis, og en totalvinner tilslutt.

Rektor Unni vil samtidig få benytte anledningen til å takke for seg. Det har vært 9 fine år som rektor på Eid/Grøtvedt. Takk for samarbeidet, takk for konstruktive tilbakmeldinger, og takk for at jeg har fått anledning til å bli godt kjent med mange, flotte skoleelever.

Fra 1. august 2019 er Gunnar Aandstad rektor på Grøtvedt skole.

GOD SOMMER TIL ALLE!

Tips en venn  Skriv ut